Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Modellezés és meta-adatok > PowerDesigner
 
 
 

PowerDesigner

A PowerDesigner segít a vállalatoknak alacsonyabb kockázatú, olcsóbb és hatékony üzleti intelligencia rendszerek tervezésében, és professzionális információmenedzsmentet kínál minden olyan területre, ahol informatikai rendszerekkel és adatokkal dolgoznak.

A Sybase népszerű modellező és tervező eszközének 16-os verziója megújult felhasználói felületen számos új funkciót kínál, szerepkör alapú felépítése pedig lehetővé teszi, hogy az egyes területeken dolgozó felhasználók egyedi, testreszabott felületen dolgozzanak.

Az eszköz egységes, integrált modellezési környezetben kínál adatmodellezést, UML 2.0 modellezést és vállalati szintű modellezést (Enterprise Architecture). A tervezőeszköz erőteljesebb támogatást nyújt a csoportmunkához, az üzleti és IT fogalmak egységesítése érdekében vállalati fogalomtár (Enterprise Glossary)  alakítható ki. A repositoryban elhelyezett modellek és dokumentumok verzionálható formában megoszthatóak, és publikálhatóak egy webes felületen keresztül azok számára is, akik PowerDesigner eszközzel nem rendelkeznek.

 

Előnyök

  • Piacvezető adatmodellező eszköz bármely adatbázisplatformhoz
  • Követelménykezelés és hatáselemzés a változások hatékony követésének érdekében
  • A modellek repositoryban történő megosztásával és verzionálásával hatékony csoportmunka alakítható ki
  • Vállalati fogalomtár és adatszótár készítése
  • Enterprise Architecture modell készítése a vállalat (intézmény) működésének, alkalmazásainak és hardvervagyonának feltérképezésére, reorganizálására.

További információ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t