Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Alkalmazásfejlesztés > EAServer
 
 
 

EAServer

A Sybase EAServer egy 100%-ig nyílt szabványokon alapuló alkalmazásszerver üzleti alkalmazások futtatására, ezzel elősegítve a minél kisebb költségráfordítást.

Használható vele bármilyen Web szolgáltatások, bármilyen Web oldalnak, portálnak, Internet alkalmazásnak nyújthat biztos alapot. Elérhető böngészőből, vezetéknélküli eszközökről, képes futtatni biztonságos Web szolgáltatásokat amelyek segítenek a vállalatnak meghozni a gyors, üzleti kondíciót érintő döntéseket.

Előnyök

  • iparágvezető teljesítmény – teljesen konfigurálható cache és terhelésmegosztási opciók, mellyel a vállalati termelékenység megnövelhető, az adatintegritás megtartása mellett,
  • egyszerű installáció és konfigurálás – az új, felhasználóbarát varázslóval egyszerűen és gyorsan beállítható. A könnyebb kezelhetőség, bonyolult tuningolási és monitorozási tulajdonságok csökkenti az adminisztrációs és tréning költségeket.
  • kevés kockázat – támogatja a J2EE, PowerBuilder, C/C++ és a CORBA komponenseket, ezáltal a költséges és kockázatos átírása a jelenlegi rendszernek elkerülthető.
  • továbbfejlesztett üzleti rugalmasság – biztonságos vállalati Web szolgáltatások készítése vagy összeállítása gyors és egyszerű.

Kapcsolódó anyagok

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t