Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Mobil megoldások > iAnywhere Mobile Office
 
 
 

iAnywhere Mobile Office

Sybase iAnywhere – több, mint üzleti levelezés!

Az iAnywhere Mobile Office-t arra tervezték, hogy a vállalati levelezést és az üzleti folyamatokat biztonságos formában eljuttassa a mobileszközöket használó munkatársakhoz, legyenek bárhol, bármikor.

Segítségével a vállalati levelezés akár valós időben elérhetővé tehető a mobileszközökön. A Mobile Office nem csupán e-mail szinkronizációs eszköz, hiszen a levelezésen túlmenően alkalmas a kritikus üzleti folyamatok mobilizációjára is. Gazdag eszköztámogatást, biztonságos adattovábbítást, eszköz szintű biztonságot (on-device security), könnyen kezelhető felhasználói felületet és kiemelkedő teljesítményt biztosít.

A Mobile Office a Sybase piacvezető mobilmegoldásának, az  Information Anywhere Suite csomagnak egyik kulcskomponense. A Sybase által megfogalmazott „mobile inbox of the future” vállalati filozófia megteremtésének legfontosabb eszköze.

Az iAnywhere Mobile Office támogatja a legújabb mobileszközöket, köztük a Windows Mobile, Symbian (Nokia) és iPhone készülékeket. Gyors és automatikus email és PIM szinkronizációt, valamint jelentősen megnövelt akkumulátoridőt biztosít.

A termék az alábbi három fő funkciót kínálja a „mobile inbox of the future” megvalósítása érdekében:

Üzleti folyamatok mobilizációja: az üzleti folyamatok, workflow-k kiterjeszthetőek a mobileszközökre. A felhasználók a készülékeiken e-mail és egyszerű űrlap formájában megjelenő tevékenységeket kezdeményezhetnek, gyakorlati tapasztalat alapján a funkciót a vállalatok költségjelentések, megrendelések, CRM rendszer által generált üzenetek stb. mobileszközön történő elfogadására, kiegészítésére használják.

Vezeték nélküli e-mail: a vállalati e-mail fiókot (Lotus vagy Microsoft Exchange) teszi elérhetővé vezeték nélküli kapcsolaton keresztül a munkatársak számára. Támogatott eszközök: Windows Mobile, Symbian (Nokia) és iPhone. További fontosabb előnyei:

  • Könnyen kezelhető: a felhasználó részéről mindenféle különösebb szoftveres ismeret nélkül biztosítja az azonnali e-mail kézbesítést, gazdag PIM funkciókat. A mobileszköz a szerverrel optimalizált kommunikációt folytat, ami az akkumulátor-idő meghosszabbodását jelenti.
  • Adminisztráció: A mindennapi munkát over-the-air kliens kiajánlás és telepítés, automatikus, felhasználói beavatkozást nélkülöző szoftverupdate és könnyen kezelhető konfigurációs és monitoring felület teszi egyszerűbbé.
  • Alacsony üzemeltetési költségek: az optimalizált kommunikáció révén a készülék kisebb adatforgalmat bonyolít a mobil hálózatokon keresztül, így az adattovábbítás költségei csökkennek. A Mobile Office architektúrája könnyű hardver-skálázhatóságot biztosít, a hardver költségek csökkenthetőek.

Faltól-falig biztonság: A termék egyedülálló kommunikációs protkollja minden információt alapértelmezettként titkosított formában továbbít. Mindez egy plusz biztonsági réteget jelent. Nem szükséges továbbá a vállalati hálózati infrastruktúrát megnyitni a világháló felé.

Kapcsolódó anyagok

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t