Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Alkalmazásfejlesztés > PowerBuilder 12
 
 
 

PowerBuilder 12

A PowerBuilder a Sybase díjnyertes fejlesztőeszköze, rendkívüli hatékonysággal lehet a segítségével adatközpontú, üzleti alkalmazásokat építeni. A PowerBuilder egyszerre forradalmi és bizonyított technológia, olyan párosítás, amely az alkalmazásfejlesztést más dimenzióba helyezi.

A PowerBuilder a vállalati kategóriájú fejlesztés ma létező leghatékonyabb eszköze, segítségével egyszerűen és gyorsan lehet komplex, a legújabb Windows technológiákat ötvöző alkalmazásokat készíteni – alacsony költségek mellett.

A fejlesztők számára immár két évtizede favoritnak számít a PowerBuilder, a töretlen siker köszönhető egyrészt az adatbeviteli felületek és riportok készítésére használt DataWindow technológiának, valamint a fejlesztőeszköz azon törekvésének, hogy széleskörűen elterjedt alkalmazásfejlesztési technikákat (.NET, SOA, WPF és WCF stb.) kiforrott, átgondolt és könnyen használható formában hozzáférhetővé tegye a fejlesztők számára.

Előnyök

Hatékony fejlesztés
A PowerBuilder DataWindow technológiája adatbázis-platformtól független módon biztosítja az adatok elérését, manipulálását, rendezését, szűrését, megjelenítését, módosítását. Segítségével a fejlesztők ötsornyi kód írásával komplex üzleti logikát hozhatnak létre.

.NET nyelvi támogatás (CTS és CLS)
A PowerBuilder valódi .NET nyelv, biztosítja a .NET keretrendszer minden funkcióját. Segítségével egyszerűen készíthetőek és használhatóak webszolgáltatások és .NET komponensek (assemblyk), amelyek ezután megoszthatóak a partnerekkel vagy a vállalat más szervezeteivel.

Számos platform támogatása
A PowerBuilder támogatja klasszikus Win32, többrétegű, Rich Internet Application (RIA) vagy éppen a legújabb technológia, a Windows Presentation Foundation alkalmazások fejlesztését.

Nyílt adatbázis támogatás
Az eszközben rendelkezésre állnak speciálisan a Sybase, IBM, Microsoft és Oracle adatbázisaihoz fejlesztett natív meghajtók. Támogatott továbbá a JDBC, ODBC és ADO.NET felületen történő kapcsolódás is. Ezáltal a vállalati környezetben található bármelyik adatbázis egyszerűen elérhető.

További információ

Kapcsolódó termékek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t