Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Mobil megoldások > Sybase Unwired Platform
 
 
 

Sybase Unwired Platform

Hatékony mobil alkalmazásfejlesztés heterogén környezetre, folyamatos adatkapcsolat nélkül

A Sybase Unwired Platform segítségével a vállalatok gyorsan fejleszthetnek és üzemeltethetnek olyan mobilalkalmazásokat, amelyek a vállalati adatforrásokból táplálkoznak. A technológia elsődleges célja az üzleti folyamatok kiterjesztése a mobileszközökre, függetlenül attól, hogy a felhasználó milyen eszközt használ éppen, és helyileg hol tartózkodik. Az üzletileg kritikus adatok elérhetővé válnak az irodán kívül dolgozó munkatársak számára.

A Sybase egyedülálló technológiája az alapja számos IT szállító által kínált mobilmegoldásnak. Az SAP és a Sybase között létrejött partneri megállapodás értelmében az SAP rendszerek mobilizációja a Sybase Unwired Platformra épül.

A Sybase Unwired Platform forradalmi koncepciója: a vállalati adatforrásokból származó adatokra épülő mobil üzleti folyamatok egy központi szerverről szolgálják ki a mobileszközökön futó, szintén ezen platformmal tervezett és frissített alkalmazásokat. Folyamatos adatkapcsolatra a kliensoldalon nincs szükség, ugyanis a napi munkához használt adatok helyben, a készüléken tárolódnak, és szinkronizálás útján kerülnek vissza a központi rendszerekbe.

Előnyök

Gyors alkalmazásfejlesztés mobilra: rendkívül hatékony 4GL fejlesztőeszköz segítségével tervezhetjük meg a mobil üzleti folyamatokat, valamint az eszközön futó alkalmazást, amely megvalósítja az egyes lépéseket. A Sybase Unwired Platform mind Eclipse-, mind Visual Studio-alapú fejlesztői környezettel rendelkezik.

Heterogén mobilkörnyezetekre tervezve: függetlenül attól, hogy a munkatársak milyen eszközöket használnak (Windows Mobile, Win32 laptop/tábla, iPhone vagy RIM BlackBerry), az alkalmazásokat elég csak egyszer megtervezni és egy helyen fejleszteni, egy pontból üzemeltetni.

Kapcsolódás bármilyen vállalati rendszerhez: a SUP nem csak a vállalati adatbázisokhoz, hanem bármely SOA adatforráshoz (pl. webszolgáltatások, üzenetbusz) képes kapcsolódni. Speciális csatolófelülettel rendelkezik továbbá olyan nagyvállalati rendszerekhez, mint az SAP vagy a Remedy.

Vállalati szintű biztonság és mobileszköz-menedzsment: A SUP teljes mértékben integrálva van a Sybase piacvezető mobileszköz-menedzsment megoldásával, az Afariával, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyúttal központilag menedzseljék a vállalati mobileszközöket, és kiterjesszék a vállalati biztonsági házirendet a mobileszközökre is.

Kapcsolódó anyagok

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t